Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Πώς γίνεται η εγγραφή σε ένα Brevet

  Η προθεσμία για την εγγραφή σε ένα brevet λήγει την τελευταία Δευτέρα πριν από το συγκεκριμένο brevet. Θα πρέπει να τηλεφωνήσετε στον υπεύθυνο επικοινωνίας μέχρι την παραπάνω διορία και να του δώσετε τον αριθμό μέλους της ΠΕΠΑ, ή τον αριθμό εγγραφής σας από προηγούμενο brevet της ίδιας χρονιά. Εάν δεν έχετε κάνει άλλο brevet φέτος θα σας ζητηθούν τα εξής στοιχεία. Όνομα, Επώνυμο, κινητό τηλέφωνο, τηλέφωνο και όνομα ανάγκης, διεύθυνση, και το όνομά σας γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες και το όνομα της ομάδας σας αν είστε ποδηλάτης σε κάποιο αθλητικό σωματείο.
  Ειδικά για τα brevet κοντά στην Αθήνα οι κάρτες θα δίνονται τις Δευτέρες στα γραφεία της ΠΕΠΑ στο Μενίδι και τις Πέμπτες στα γραφεία του Κρόνου στη Νίκαια. Οι ημερομηνίες θα γίνουν γνωστές με επόμενη ανακοίνωση.
  Για τα υπόλοιπα brevets θα ισχύει η τηλεφωνική διαδικασία και παραλαβή την προηγούμενη ή την μέρα του brevet ειδικά στις εκτός Αθηνών περιοχές, εκτός εάν ανακοινωθεί κάτι διαφορετικό.
  Στο πρώτο brevet που θα λάβετε μέρος το 2013 θα σας ζητηθεί μια υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομικό τμήμα. Θα πρέπει να τη διαβάσετε και να συμπληρώσετε ό,τι ζητάει και να την παραδώσετε στον υπεύθυνο. Η δήλωση έχει ισχύ για όλα τα brevets του 2013
  Το κόστος της κάρτα είναι 5 ευρώ, εκτός εάν ανακοινωθεί κάτι διαφορετικό. Υπάρχει και η επιλογή της ετήσιας συνδρομής όπου συμπεριλαμβάνει όλα τα brevets, ανεξαρτήτως του πόσα θα κάνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!

To blog είναι ενημερωτικό σχετικά με τον προγραμματισμό των διοργανώσεων brevets και δεν είναι χώρος διαλόγου τύπου forum.
Για πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο brevet επικοινωνήστε με τον αντίστοιχο υπεύθυνο μέσω email. Το τηλέφωνο είναι ΜΟΝΟ για περιπτώσεις ανάγκης και δήλωσης συμμετοχής και ΜΟΝΟ λογικές ώρες
Ως εκ τούτου τα σχόλια δεν θα απαντώνται, και πιθανόν να μην δημοσιεύονται, αλλά τα λαμβάνουμε υπόψιν.
Εφόσον υπάρχει κάποια απορία σε σχόλια που δεν απαντάται σε άλλο σημείο του blog θα γίνει ανάλογη απάντηση/ανάρτηση ή θα δοθεί απάντηση με email.
Για σχόλια σχετικά με το blog: love_ektoras@yahoo.com