Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Αταλάντη, τελικές πληροφορίες

  5 ποδηλάτες έκαναν το brevet μια εβδομάδα πριν με σκοπό να βοηθήσουν εθελοντικά στα σημεία εκκίνησης, τερματισμού και ενδιάμεσων ελέγχων.

Τα έργα στη Θήβας-Λιβαδειάς είναι μόνο για 500 μέτρα. Το roadbook είναι έτοιμο στη σελίδα του brevet.
  Να προσέχετε την ομίχλη και να θυμάστε πως αν βρεθείτε σε τέτοια συνθήκη τα γιλέκα πρέπει να φοριούνται.

  Ως προς τον τεχνικό έλεγχο, θα γίνει όπως κάθε χρόνο στο 300άρι. Ο κάθε ποδηλάτης θα ελέγχεται για λειτουργικά φώτα εμπρός και πίσω (όχι ψείρες κλπ), κανονικό γιλέκο (όχι τύπου jumbo, απλό αντιανεμικό κλπ), κράνος.

  Ο έλεγχος θα γίνει έξω από το ποδηλατικό κατάστημα Ζανέτος. Ο καθένας θα λαμβάνει για χρόνο εκκίνησης τη στιγμή του σφραγίσματος και δεν υπάρχει μαζική εκκίνηση.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Στον Ορχομενό, κατά τη διάρκεια του κοντρόλ επιστροφής, θα μετακινούμαι ανάμεσα στον Ορχομενό και το χωριό Ακόντιο, οπότε φροντίστε να έρθετε από τον επίσημο δρόμο. Αλλιώς θα πρέπει να έρθετε να με βρείτε!
  Στον Ορχομενό στην επιστροφή το κατάστημα θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μακαρονάδα (επί πληρωμή)

  Τέλος, όσοι έχουν κενές κάρτες λόγω ετήσιας συνδρομής, να συμπληρώσουν τα σημεία ελέγχου και τους χρόνους διέλευσης όπως στο roadbook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!

To blog είναι ενημερωτικό σχετικά με τον προγραμματισμό των διοργανώσεων brevets και δεν είναι χώρος διαλόγου τύπου forum.
Για πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο brevet επικοινωνήστε με τον αντίστοιχο υπεύθυνο μέσω email. Το τηλέφωνο είναι ΜΟΝΟ για περιπτώσεις ανάγκης και δήλωσης συμμετοχής και ΜΟΝΟ λογικές ώρες
Ως εκ τούτου τα σχόλια δεν θα απαντώνται, και πιθανόν να μην δημοσιεύονται, αλλά τα λαμβάνουμε υπόψιν.
Εφόσον υπάρχει κάποια απορία σε σχόλια που δεν απαντάται σε άλλο σημείο του blog θα γίνει ανάλογη απάντηση/ανάρτηση ή θα δοθεί απάντηση με email.
Για σχόλια σχετικά με το blog: love_ektoras@yahoo.com