Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Πληροφορίες για την Αταλάντη και Pre Ride

  Τέλειωσε το 200άρι και τώρα όλο και περισσότεροι ποδηλάτες σκέφτονται το 300άρι. Τα 300 χιλιόμετρα, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι ένα μεγάλο βήμα, μια απόσταση που χρειάζεται πολύ καλύτερη και μεγαλύτερη προετοιμασία, μια απόσταση απαγορευτική για έναν απλό αστικό ποδηλάτη. Μην ξεχνάτε πως όλοι θα ποδηλατήσουν νύχτα, οι ώρες στη σέλα θα είναι πιο πολλές, η ανάγκη σε τροφή και νερό είναι μεγαλύτερη όπως το ίδιο (φυσικά) και η αντοχή.

  Το 300άρι θα είναι το ίδιο με πέρυσι. Η μόνη διαφορά θα είναι πως δεν θα περνάμε πέρα δώθε την εθνική αλλά θα παραμείνουμε από τη δεξιά πλευρά από την εκκίνηση ως τον κόμβο της Θήβας. Το αντίστοιχο και στην επιστροφή. Αυτό μειώνει τη διαδρομή περίπου 2-3 χιλιόμετρα. To roadbook θα επικαιροποιηθεί εντός των ημερών. Παρόλα αυτά η διαδρομή είναι σχεδόν 330 χιλιόμετρα ενώ το όριο παραμένει 20 ώρες. Τα σημεία ελέγχου θα είναι: Αγ. Στέφανος - Ύπατο - Ορχομενός - Αταλάντη - Ορχομενός (Ακόντιο) - Αγ. Στέφανος. Και φυσικά μάθατε για το φετίχ με τα κρυφά κοντρόλ...

  Οι κάρτες θα δίνονται: Τις Πέμπτες 14 & 21 Φεβρουαρίου στα γραφεία του Κρόνου στη Νίκαια
                                       Τις Δευτέρες 18 & 25 Φεβρουαρίου στα γραφεία της ΠΕΠΑ στις Αχαρναί.

  Όσοι έχουν δώσει υπεύθυνη δήλωση δεν είναι αναγκαίο να ξαναφέρουν, ισχύει για όλα τα brevets του 2013. Όσοι έχουν ετήσια συνδρομή και έχουν παραλάβει κάρτες, θα αντιγράψουν τα στοιχεία στην κάρτα τους (θα δημοσιευθούν σε λίγες ημέρες) και τα ονόματά τους θα βρίσκονται στην εκκίνηση. Δεν χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία.

  Να έχετε στο νου σας πως είναι υποχρεωτικά τα κανονικά φώτα εμπρός και πίσω (όχι ψείρες/εξωγήινοι/βατραχάκια) και γιλέκο με φαρδιές αντανακλαστικές λωρίδες (αυτά από το κατάστημα Jumbo δεν περνούν τον τεχνικό έλεγχο).


  Το preride για το brevet θα γίνει μία εβδομάδα πριν. Δηλαδή Σάββατο 23 ή Κυριακή 24 Φλεβάρη. Όποιο επιθυμεί να το κάνει παρακαλώ να στείλει email στο love_ektoras@yahoo.com. Να αναφέρετε παρακαλώ ποια ημέρα προτιμάτε. Ο στόχος (μου) είναι γύρω στις 15 ώρες.

2 σχόλια:

  1. Δεν γνωρίζω επακριβώς ποιά φώτα θεωρούνται ψείρες/εξωγήινοι/βατραχάκια αλλά τα πίσω φώτα που τουλάχιστον έχω εγώ στα ψαλίδια είναι μικρά και τύπου βατραχάκια αλλά ορατά και δυνατά ίσως σε εκνευριστικό σημείο και φυσικά καλύτερα από το κλασικό πίσω φως του παλουκόσελου στο θέμα ορατότητας και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει ξεκαθαριστεί ποια φώτα περνούν τον έλεγχο. Αν θες στείλε μου μερικές φωτογραφίες στο email μου για να καταλάβω τι μοντέλο εννοείς. Πάντως αν πρόκειται για φωτάκια με ένα led, δυστυχώς δεν θεωρούνται αρκετά οπότε για καλό και κακό πάρε κι ένα κανονικού μεγέθους φωτάκι

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

To blog είναι ενημερωτικό σχετικά με τον προγραμματισμό των διοργανώσεων brevets και δεν είναι χώρος διαλόγου τύπου forum.
Για πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο brevet επικοινωνήστε με τον αντίστοιχο υπεύθυνο μέσω email. Το τηλέφωνο είναι ΜΟΝΟ για περιπτώσεις ανάγκης και δήλωσης συμμετοχής και ΜΟΝΟ λογικές ώρες
Ως εκ τούτου τα σχόλια δεν θα απαντώνται, και πιθανόν να μην δημοσιεύονται, αλλά τα λαμβάνουμε υπόψιν.
Εφόσον υπάρχει κάποια απορία σε σχόλια που δεν απαντάται σε άλλο σημείο του blog θα γίνει ανάλογη απάντηση/ανάρτηση ή θα δοθεί απάντηση με email.
Για σχόλια σχετικά με το blog: love_ektoras@yahoo.com