Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Brevet Παλαμά - Πληροφορίες


BREVET ΠΑΛΑΜΑ

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ οργανώνει για δεύτερη φορά το brevet της δυτικής Θεσσαλίας.
Ο δήμος Παλαμά αγκαλιάζει την εκδήλωση και παρέχει το κλειστό γυμναστήριο για την φιλοξενεία των ποδηλατών 7 και 8 Ιούνη.

Η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη παντού. Εκκίνηση στην Πλατεία του Παλαμά στις 8.00. Στο πρώτο σημείο ελέγχου στην Ελάτη ο δήμος Πύλης προσφέρει τροφοδοσία. Στο δεύτερο σημείο ελέγχου στα Μετέωρα τροφοδοσία από το δήμο Καλαμπάκας και τερματθισμός στον Παλαμά.
Την Παρασκευή 21.30 στην κεντρική πλατεία  Παλαμά ο εμπορικός σύλλογος παραθέτει γεύμα.
πληροφορίες Μπανάσιος Μάκης 6936583765  podilatikoskarditsas@yahoo.com
Τσιανάβας Χρήστος 6983344010 
για τους περί των Αθηνών κάρτες τις Δευτέρες 27/05 και 03/06 20.00-22.00 στα γραφεία της ΠΕΠΑ στις Αχαρναί και την Πέμπτη 30/05 21.00-22.00, στα γραφεία του ΚΡΟΝΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ στην Πέτρου Ράλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!

To blog είναι ενημερωτικό σχετικά με τον προγραμματισμό των διοργανώσεων brevets και δεν είναι χώρος διαλόγου τύπου forum.
Για πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο brevet επικοινωνήστε με τον αντίστοιχο υπεύθυνο μέσω email. Το τηλέφωνο είναι ΜΟΝΟ για περιπτώσεις ανάγκης και δήλωσης συμμετοχής και ΜΟΝΟ λογικές ώρες
Ως εκ τούτου τα σχόλια δεν θα απαντώνται, και πιθανόν να μην δημοσιεύονται, αλλά τα λαμβάνουμε υπόψιν.
Εφόσον υπάρχει κάποια απορία σε σχόλια που δεν απαντάται σε άλλο σημείο του blog θα γίνει ανάλογη απάντηση/ανάρτηση ή θα δοθεί απάντηση με email.
Για σχόλια σχετικά με το blog: love_ektoras@yahoo.com