Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

3x200 και γενικός Προγραμματισμός

  Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις σχετικά με τη μορφή που θα έχει του 3χ200 του 2013.

  Πιο πιθανό είναι να επικεντρωθούμε γύρω στην Τρίπολη με τρείς κυκλικές διαδρομές, διαφορετικής  δυσκολίας η καθεμιά.  Το σενάριο του 1200αριού πιθανόν ναυαγεί καθώς οι περισσότεροι ποδηλάτες προτιμούν την παρέα του ξενοδοχείου και το δέσιμο των πολλών 200αριών συνεχόμενα. (Το 1200άρι) Θα ξανασυζητηθεί εφόσον υπάρχει κάποια σοβαρή ομάδα και πρόταση διοργάνωσης.
  Εφόσον το 3χ200 γίνει στην Τρίπολη, είναι πιθανό να μην γίνει το brevet της Τρίπολης στις 11 Μαΐου.

  Το πρώτο brevet, αυτό της Νεμέας, θα είναι πανομοιότυπο με τις προηγούμενες φορές. Όσο για το δεύτερο, το 300άρι, θα είναι ίδιο με το 2012, αλλά θα γλιτώσουμε τις αλλαγές πλευράς της εθνικής οδού. Δηλαδή γύρω στα 2 χιλιόμετρα λιγότερο.
  Ως προς το εύκολο brevet του Θέρμου, γύρω στο Φλεβάρη θα υπάρχει έτοιμη η διαδρομή. Θα δωθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες χάρτης στους συμμετέχοντες (όχι σε μορφή roadbook δηλαδή) και υπάρχει η πιθανότητα να είναι σηματοδοτημένη με σπέυ η διαδρομή.
  Για το γύρο του Κορινθιακού ισχύει ό,τι γράφει η αντίστοιχη σελίδα δεξιά.
  Στα brevets Θήβας και Παλαμά προς το παρόν δεν αναμένονται διαφορές, ενω με αγωνία αναμένεται η πρώτη ανεπίσημη μορφή της δύσκολης διαδρομής της Χαλκίδας.
  Ως προς τη Λέσβο, αναμένεται η επικοινωνία των Lesvos Randonneurs ως προς το σημείο εκκίνησης-τερματισμού, διότι υπάρχει αλλαγή σε σχέση με το 2012. Θα γίνει Σάββατο η Λέσβος και Δευτέρα η Χίος. Οι ημέρες θα αντιστρέφουν κάθε χρόνο. Η εκκίνηση του Σαββάτου ίσως αλλάξει το σημείο εκκίνησης διότι πολλοί ποδηλάτες είναι λογικό να φτάσουν στο νησί τα χαράματα. Στην Χίο θα υπάρξουν μικρές αλλαγές που αναφέρονται στην σελίδα της.
  Στη σελίδα τής επίσης, θα δείτε και τις λεπτομέριες για τη Λευκάδα που είναι πιθανό να έχει περιορισμούς συμμετοχής, σχετικά με την εμπειρία των ποδηλατών. Λογικά θα ζητηθεί να έχουν συμμετάσχει τουλάχιστον σε κάποιον αριθμό brevets (π.χ ένα ή δύο, ή ένα 300 και άνω κλπ). Επίσης προς διευκρίνιση είναι εάν θα υπάρξει διέλευση μέσα από το Αγρίνιο και τον κεντρικό δρόμο Αγρινίου - Αιτωλικού για νυχτερινή τροφοδοσία ή αν θα προτιμηθεί κάποιος παρακαμπτήριος.
 Η Λάρισα και η Χαλκίδα αναμένονται όμοιες καθώς έχουν γίνει πια θεσμός.
  Τέλος το brevet του Ble Cycling Club αναμένεται να βάλει γερά θεμέλια για να διαγωνιστεί της Νεμέας σε αριθμό συμμετοχών. Με την παρέα της ΜΠΛΕ να έχει πάρει από τώρα φωτιά για τις προετοιμασίες μπορούμε να αναμένουμε μόνο το καλύτερο
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!

To blog είναι ενημερωτικό σχετικά με τον προγραμματισμό των διοργανώσεων brevets και δεν είναι χώρος διαλόγου τύπου forum.
Για πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο brevet επικοινωνήστε με τον αντίστοιχο υπεύθυνο μέσω email. Το τηλέφωνο είναι ΜΟΝΟ για περιπτώσεις ανάγκης και δήλωσης συμμετοχής και ΜΟΝΟ λογικές ώρες
Ως εκ τούτου τα σχόλια δεν θα απαντώνται, και πιθανόν να μην δημοσιεύονται, αλλά τα λαμβάνουμε υπόψιν.
Εφόσον υπάρχει κάποια απορία σε σχόλια που δεν απαντάται σε άλλο σημείο του blog θα γίνει ανάλογη απάντηση/ανάρτηση ή θα δοθεί απάντηση με email.
Για σχόλια σχετικά με το blog: love_ektoras@yahoo.com