Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Πρώτος απολογισμός brevet Νεμέας

  Με δυο ατυχήματα έληξε το brevet της Νεμέας και ας ξεκινήσουμε με τα περαστικά στους παθόντες... Ας ευχηθούμε να είναι περαστικά και με τη βοήθεια όλων μας να μην υπάρξουν άλλες ατυχίες.
 
  Πάνω από 500 άτομα εκκίνησαν. Ο αριθμός των τερματίσαντων δεν είναι ακόμη γνωστός καθώς εκκρεμούν οι ποινές, κάποιοι που έχασαν κοντρόλ κ.α.
  Παρόλο τον πολύ κόσμο καταφέραμε και βγάλαμε εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή. Οι ποδηλάτες ήταν υπομονετικοί με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ηεκινούσαν για πάνω από μία ώρα στην εκκίνηση. Οι γκρίνιες ήταν ελάχιστες, όπως και οι ποινές καθώς είχαμε τις λιγότερες για 200άρι Νεμέας.

  Αυτό που θα ήθελα από εσάς είναι ένα προτότυπο κι επώνυμο κείμενο για την εμπειρία σας στο brevet. Nα μην έχει δημοσιευθεί αλλού. Τα καλύτερα θα δημοσιευθούν στο blog μας. Στο email love_ektoras@yahoo.com μέχρι απόψε το βράδυ. Μπορεί να είναι από κοντρολιέρη, ποδηλάτη συνοδό, οτιδήποτε...

Σας ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!

To blog είναι ενημερωτικό σχετικά με τον προγραμματισμό των διοργανώσεων brevets και δεν είναι χώρος διαλόγου τύπου forum.
Για πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο brevet επικοινωνήστε με τον αντίστοιχο υπεύθυνο μέσω email. Το τηλέφωνο είναι ΜΟΝΟ για περιπτώσεις ανάγκης και δήλωσης συμμετοχής και ΜΟΝΟ λογικές ώρες
Ως εκ τούτου τα σχόλια δεν θα απαντώνται, και πιθανόν να μην δημοσιεύονται, αλλά τα λαμβάνουμε υπόψιν.
Εφόσον υπάρχει κάποια απορία σε σχόλια που δεν απαντάται σε άλλο σημείο του blog θα γίνει ανάλογη απάντηση/ανάρτηση ή θα δοθεί απάντηση με email.
Για σχόλια σχετικά με το blog: love_ektoras@yahoo.com