Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Τελικές πληροφορίες για το Brevet της Νεμέας

  Οι ημέρες πλησιάζουν και είναι καιρός να δώσουμε τις τελικλές πληροφορίες.
  Η εκκίνηση θα γίνει στις 08.00 το πρωί. Δεν θα είναι μαζική, δηλαδή ο καθένας θα σφραγίζει την κάρτα του και θα λαμβάνει ως ώρα εκκίνησης την ώρα που είναι εκείνη τη στιγμή. Οι παρέες παρακαλούμε να δώσουν ραντεβού μετά από το σφράγισμα εκτός Ελευσίνας ώστε να μη δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος εξαιτίας μας.
  Όποιος ποδηλατήσει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (σούρουπο, νύχτα, ομίχλη κλπ) πρέπει να φορά αντανακλαστικό γιλέκο με φαρδιές λωρίδες. Επίσης πρέπει  να έχει αναμμένα εμπρός και πίσω φώτα, ΟΧΙ τύπου ψείρες/βατραχάκι. Οι αυστηρότητα εξαντλείται σε αυτά τα θέματα, όπως και σε περιπτώσεις κακής συμπεριφοράς.
  Οι ποινές και οι κανόνες των brevets καθώς και οι προδιαγραφές των γιλέκων περιγράφονται σε παλαιότερα άρθρα του  blog μας.
  Οι συμμετοχές είναι 600 οπότε να έχετε τεταμένη την προσοχή σας στα γκρουπ διότι το μικρότερο λάθος μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα,
  Στο τερματισμό πρέπει εσείς να αναφέρετε αν επιθυμείτε αναμνηστικό μετάλλιο ή όχι (κόστος 10 ευρώ). Εσείς είστε υποχρεωμένοι να αναγραφεί πάνω στην κάρτα σας είτε το ΝΑΙ, επιθυμώ, είτε το ΟΧΙ, δε επιθυμώ. Επίσης είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να υπογράφετε την κάρτας σας στον τερματισμό, που σημαίνει πως συμφωνείται με τις αναγραφόμενες ώρες, ποινές, καθώς και με το ΝΑΙ ή ΟΧΙ όσον αφορά την επιθυμία για το μετάλλιο..
  Κάρτες χωρίς υπογραφή θα είναι άκυρες.

  Να υπενθυμιστεί πως τα αυτοκίνητα συνοδείας απαγορεύονται. Επίσης λόγω των πολυάριθμων συμμετοχών, όποιος θα επιθυμούσε απλά να κάνει προπόνηση ας διαλέξει ένα άλλο μέρος.
  Θα έχει και κρυφό κοντρόλ... ΠΡΟΣΟΧΗ.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!

To blog είναι ενημερωτικό σχετικά με τον προγραμματισμό των διοργανώσεων brevets και δεν είναι χώρος διαλόγου τύπου forum.
Για πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο brevet επικοινωνήστε με τον αντίστοιχο υπεύθυνο μέσω email. Το τηλέφωνο είναι ΜΟΝΟ για περιπτώσεις ανάγκης και δήλωσης συμμετοχής και ΜΟΝΟ λογικές ώρες
Ως εκ τούτου τα σχόλια δεν θα απαντώνται, και πιθανόν να μην δημοσιεύονται, αλλά τα λαμβάνουμε υπόψιν.
Εφόσον υπάρχει κάποια απορία σε σχόλια που δεν απαντάται σε άλλο σημείο του blog θα γίνει ανάλογη απάντηση/ανάρτηση ή θα δοθεί απάντηση με email.
Για σχόλια σχετικά με το blog: love_ektoras@yahoo.com