Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ble Challenge 100 χλμ.


1o Ble Challenge - 100 χλμ.

Η Μπλε Ποδηλατοτουριστική Λέσχη Ελλάδος (Ble Cycling Club)διοργανώνει το 1ο ποδηλατικό event της. Σημειώστε την ημερομηνία:Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012. Επιλέχθηκε να είναι Κυριακή, ώστε να βολεύει όλους όσους εργάζονται τα Σάββατα και δεν μπορούν εύκολα να συμμετέχουν σε ένα brevet (Το μειονέκτημα είναι ότι δεν θα έχετε πολύ χρόνο για recovery, πριν πάτε τη Δευτέρα για δουλειά ;-) ). To όνομα αυτού:1ο Ble Challenge. Μια διαδρομή 100 χλμ., "πρόβα" για τα brevet, στην Ανατολική Αττική (εντάξει, θα μπούμε και στη Βοιωτία λίγο!).


Τα Ble Challenge είναι η εισαγωγή στον κόσμο των brevet και των sportives.

Το συγκεκριμένο, το 1ο Ble Challenge, έχει μικρότερη απόσταση από ένα brevet ("μόνο" 100 χλμ!), έχει σχετικά αυστηρούς χρονικούς περιορισμούς, ακολουθεί τους κανόνες των brevet (περιορισμοί, ποινές, κλπ.) αλλά είναι πιο προσιτό, λόγω της μικρότερης απόστασης.

Η επίσημη διαδρομή για το 1ο Ble Challenge είναι αυτή εδώ. Θα υπάρξει και roadbook που θα συμφωνεί απόλυτα με αυτή τη διαδρομή και θα είναι εκτυπωμένη πάνω στις κάρτες συμμετοχής. Η διαδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012.

Για να δηλώσετε συμμετοχή:
 • Στείλτε email στη διεύθυνση blecyclingclub@gmail.com το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, αναφέροντας:
  • Επώνυμο
  • Όνομα
  • Διεύθυνση κατοικίας
  • Τηλέφωνο (κινητό - προσωπικό)
  • Τηλέφωνο ανάγκης (άλλου προσώπου)
 • Φέρτε μαζί σας, το πρωί της εκκίνησης αυτή την υπεύθυνη δήλωση. 
Οι παραπάνω 2 προϋποθέσεις είναι απολύτως απαραίτητες για τη συμμετοχή σας. 
 • Στην εκκίνηση, θα παραλάβετε την κάρτα σας με το roadboοk και το χώρο για σφραγίδες. 
 • Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.
 • Θα ισχύουν οι κανονισμοί των brevet. Άρα η διοργάνωση είναιμη-ανταγωνιστική. Στόχος είναι να τερματίσετε μέσα στο καθορισμένο όριο χρόνου.
Οι κανόνες (και οι ποινές) είναι ίδιοι με αυτούς των brevet.
Το χρονικό όριο τερματισμού θα είναι 6 ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!

To blog είναι ενημερωτικό σχετικά με τον προγραμματισμό των διοργανώσεων brevets και δεν είναι χώρος διαλόγου τύπου forum.
Για πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο brevet επικοινωνήστε με τον αντίστοιχο υπεύθυνο μέσω email. Το τηλέφωνο είναι ΜΟΝΟ για περιπτώσεις ανάγκης και δήλωσης συμμετοχής και ΜΟΝΟ λογικές ώρες
Ως εκ τούτου τα σχόλια δεν θα απαντώνται, και πιθανόν να μην δημοσιεύονται, αλλά τα λαμβάνουμε υπόψιν.
Εφόσον υπάρχει κάποια απορία σε σχόλια που δεν απαντάται σε άλλο σημείο του blog θα γίνει ανάλογη απάντηση/ανάρτηση ή θα δοθεί απάντηση με email.
Για σχόλια σχετικά με το blog: love_ektoras@yahoo.com