Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδήλωση εισαγωγής στα Brevets


1o Ble Challenge - 100 χλμ.

  Η Μπλε Ποδηλατοτουριστική Λέσχη Ελλάδος (Ble Cycling Club) διοργανώνει το 1ο ποδηλατικό event της. 
  Σημειώστε την ημερομηνία:Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012. Επιλέχθηκε να είναι Κυριακή, ώστε να βολεύει όλους όσους εργάζονται τα Σάββατα και δεν μπορούν εύκολα να συμμετέχουν σε ένα brevet (Το μειονέκτημα είναι ότι δεν θα έχετε πολύ χρόνο για recovery, πριν πάτε τη Δευτέρα για δουλειά ;-) ). To όνομα αυτού:1ο Ble Challenge. Μια διαδρομή 100 χλμ., "πρόβα" για τα brevet, στην Ανατολική Αττική (εντάξει, θα μπούμε και στη Βοιωτία λίγο!).


Τα Ble Challenge είναι η εισαγωγή στον κόσμο των brevet και των sportives.

Το συγκεκριμένο, το 1ο Ble Challenge, έχει μικρότερη απόσταση από ένα brevet ("μόνο" 100 χλμ!), έχει σχετικά αυστηρούς χρονικούς περιορισμούς, ακολουθεί τους κανόνες των brevet (περιορισμοί, ποινές, κλπ.) αλλά είναι πιο προσιτό, λόγω της μικρότερης απόστασης.

Το 1ο Ble Challenge θα πραγματοποιηθεί σε αυτήν εδώ τη διαδρομή, τηνΚυριακή 4 Νοεμβρίου 2012.

Μείνετε συντονισμένοι για να ενημερωθείτε από  εδώ για τις λεπτομέρειες. Προς το παρόν, σημειώστε την ημερομηνία!

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη
  • Ισχύουν οι κανονισμοί των brevet. Άρα η διοργάνωση είναι μη-ανταγωνιστική. Στόχος είναι να τερματίσετε μέσα σε συγκεκριμένο όριο χρόνου.
  • Δήλωση συμμετοχής: Με email στο (θα ανακοινωθεί) μέχρι την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012. Θα πρέπει να φέρετε αυτή την υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη, στην εκκίνηση. 
Θα κυκλοφορήσει εγκαίρως roadbook αλλά και επίσημο gpx αρχείο. Οι κανόνες (και οι ποινές) είναι ίδιοι με αυτούς των brevet.Τα χρονικά όρια θα είναι αρκετά αυστηρά, μια μικρή πρόκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!

To blog είναι ενημερωτικό σχετικά με τον προγραμματισμό των διοργανώσεων brevets και δεν είναι χώρος διαλόγου τύπου forum.
Για πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο brevet επικοινωνήστε με τον αντίστοιχο υπεύθυνο μέσω email. Το τηλέφωνο είναι ΜΟΝΟ για περιπτώσεις ανάγκης και δήλωσης συμμετοχής και ΜΟΝΟ λογικές ώρες
Ως εκ τούτου τα σχόλια δεν θα απαντώνται, και πιθανόν να μην δημοσιεύονται, αλλά τα λαμβάνουμε υπόψιν.
Εφόσον υπάρχει κάποια απορία σε σχόλια που δεν απαντάται σε άλλο σημείο του blog θα γίνει ανάλογη απάντηση/ανάρτηση ή θα δοθεί απάντηση με email.
Για σχόλια σχετικά με το blog: love_ektoras@yahoo.com