Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόγραμμα Brevets 2013

  Εχθές, σε συνάντηση που είχαμε ολοκληρώσαμε το πρόγραμμα των brevets της Ελλάδας για το 2012. Έγιναν αρκετές αλλαγές και προσθήκες οι οποίες θα εξηγηθούν.  Στην ημερομηνία του Γύρου του Κορινθιακού θα γίνει 600άρι. Αυτό έγινε ώστε οι ποδηλάτες να μπορούν να αποκτήσουν τον τίτλο του Super Randonneur, δηλαδή να τερματίσουν 200, 300, 400 και 600 χιλιόμετρα την ίδια χρονιά.
  Την τελευταία στιγμή μπήκαν στο πρόγραμμα οι Δελφοί και η Κόρινθος για τα οποία περιμένουμε ενημέρωση από του υπεύθυνος περί των διαδρομών.
  Επίσης αποφασίστηκε να ξαναγίνει το brevet της Αττικής καθώς ήδη υπάρχει μεγάλη ζήτηση στις κάρτες, πάνω από 200 έχουν δοθεί
  Τέλος έκλεισε και το 3χ200 στην Τρίπολη και συνολικά 20 brevets θα διεξαχθούν στη χώρα μας το 2013.
  Ακούγεται πως όποιος αποκτήσει τον Τίτλο Super Randonneur το 2013 θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Σπαρτακιάδα του 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!

To blog είναι ενημερωτικό σχετικά με τον προγραμματισμό των διοργανώσεων brevets και δεν είναι χώρος διαλόγου τύπου forum.
Για πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο brevet επικοινωνήστε με τον αντίστοιχο υπεύθυνο μέσω email. Το τηλέφωνο είναι ΜΟΝΟ για περιπτώσεις ανάγκης και δήλωσης συμμετοχής και ΜΟΝΟ λογικές ώρες
Ως εκ τούτου τα σχόλια δεν θα απαντώνται, και πιθανόν να μην δημοσιεύονται, αλλά τα λαμβάνουμε υπόψιν.
Εφόσον υπάρχει κάποια απορία σε σχόλια που δεν απαντάται σε άλλο σημείο του blog θα γίνει ανάλογη απάντηση/ανάρτηση ή θα δοθεί απάντηση με email.
Για σχόλια σχετικά με το blog: love_ektoras@yahoo.com