Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Παραπάνω brevets(;)

  Παρά το πρόσφατο brevet της Λάρισας, φαίνεται πως οι κατά τόπου brevetάδες και φίλοι αυτών δεν έχουν ησυχία...
  Κάποιες φήμες τιτιβίζουν πως συζητούνται και περαιτέρω brevets για να εισέλθουν στον προγραμματισμό του 2013. Φαίνεται πως και άλλοι Πελοποννήσιοι (όχι μόνο οι εκ Τρίπολης), αλλά και Στερεοελλαδίτες είναι αποφασισμένοι να εισέλθουν στο χορό της διοργάνωσης των brevets, παρ'όλες τις δυσκολίες και τις αυξημένες αρμοδιότητες των κατά τόπους υπευθύνων. Ακούγεται κάτι σχετικά εύκολο για την Πελοπόννησο και κάτι πιο απαιτητικό για τη Στερεά Ελλάδα, και τα δυο για 200 χιλιόμετρα. Μακάρι!
  Αν γίνει κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να βγει κάποιο από τα Αθηναϊκά brevet από το πρόγραμμα, μιας και τα brevets έχουν ταξιδιωτικό κυρίως χαρακτήρα.
  Σημαντικό θεωρείται κάποια από τα brevet της περιφέρειας να είναι σχετικά βατά (όπως του Θέρμου το 2013, αλλά και η αγαπημένη Νεμέα). Και γιατί όχι, να αρχίσουμε να βλέπουμε και brevets άνω των 200 χλμ και εκτός Αθηνών, πράγμα που έχει γίνει ως τώρα μόνο στο 300άρι του Θέρμου, το 2011.
  Τέλος, εντός της εβδομάδας αναμένονται νέα σχετικά με τη διεξαγωγή ή όχι του brevet του Πύργου για το 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ!

To blog είναι ενημερωτικό σχετικά με τον προγραμματισμό των διοργανώσεων brevets και δεν είναι χώρος διαλόγου τύπου forum.
Για πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο brevet επικοινωνήστε με τον αντίστοιχο υπεύθυνο μέσω email. Το τηλέφωνο είναι ΜΟΝΟ για περιπτώσεις ανάγκης και δήλωσης συμμετοχής και ΜΟΝΟ λογικές ώρες
Ως εκ τούτου τα σχόλια δεν θα απαντώνται, και πιθανόν να μην δημοσιεύονται, αλλά τα λαμβάνουμε υπόψιν.
Εφόσον υπάρχει κάποια απορία σε σχόλια που δεν απαντάται σε άλλο σημείο του blog θα γίνει ανάλογη απάντηση/ανάρτηση ή θα δοθεί απάντηση με email.
Για σχόλια σχετικά με το blog: love_ektoras@yahoo.com